Prima pagină > SPORT > LEGENDE ALE SPORTULUI

LEGENDE ALE SPORTULUI


Sportul te învaţă să câştigi cinstit şi să pierzi în mod demn. E un citat, n-am spus-o eu. Am făcut cândva handbal (n-am fost însă un mare jucător), iar acum îmi place foarte mult squash-ul. Mi-am ales întotdeauna exemplele de urmat din această lume. O să scriu despre ei. Mai târziu. Aş vrea să-i cunosc şi pe cei care v-au fost vouă modele în viaţă. Scrieţi, nu poate fi decât deosebit de interesant.

Reclame
Categorii:SPORT
 1. oana dohotaru
  7 martie, 2008 la 6:40 pm

  ma bucur ca scrii si despre sport pentru ca este un subiect interesant dar si frumos, ma refer la mine dar de ce nu si la altii
  eu am practicat 15 ani, sport de performanta (judo), mi-a placut si pot spune ca inca imi place, pentru ca oricand prind ocazia sunt pe „tattami sa ma bat” :-)))))))) (nu decgeaba imi fac si lucrarea de diploma pe acest sport :-))

 2. Valentin
  7 martie, 2008 la 8:24 pm

  Excelent. Ia spune-ne atunci cine a fost modelul tau în judo. Ce sportiv(ă) îţi plăcea cel mai mult şi de ce. Poţi să ne anunţi şi care-i titlul lucrării, poate te ajutăm cu ceva. De fapt, aproape sigur te ajutăm. Facem un schimb de idei şi eventual de materiale, că acum toate sunt în pdf sau word.

 3. oana dohotaru
  9 martie, 2008 la 5:40 pm

  modelul meu este alina dumitru, imi place felul ei de a fii, cum gandeste, comportamentul ei si rapiditatea pe care o are pe tattami, rar mai intalnesti asemena sportivi.
  titlul lucrarii – fiziopatologia traumatismelor umarului in sportul de performanta judo. psh-obiectivele recuperatorii

 4. Valentin
  10 martie, 2008 la 10:53 am

  Interesant titlu. Iti recomand cartea lui Pancotan si Moraru, Reumatologie, mai am si eu una cu alt titlu, dar tot bună, plus cateva saituri:
  http://www.fuko.ro
  http://cancerweb.ncl.ac.uk/omd/(dictionar online de termeni în engleza)
  http://video.about.com/arthritis/Periarthritis.htm
  Cauta pe google, mai gasesti, totul e sa stii termenii in engleza sau intr-o altă limba. Succes!

 5. oana dohotaru
  14 martie, 2008 la 4:47 pm

  mersii mult vali 🙂

 6. tud0r
  19 iulie, 2008 la 12:26 am

  revin si eu ..
  Dom`profesor parerea mea este ca ati pornit de la o afirmatie eronata (si daca nu va apartine ) putand fi simplu corectata scotzand „cinstit” afara .Sunt sporturi unde nu cinstenia iti aduce locul 1 ci „norocul” in orice forma a lui .Exemplu ? daca tot ati scris de footbal ..este un exemplu ? Motociclism…Formula 1 ..cateodata o sicana este binevenita pentru incomodarea psihica si nu numai a celuilat pilot si asa pot gasi multe exemple .. acest cuvant „cinstit” probabil ar trebui definit 🙂 dar orice ar fi…sportul te invata sa castigi …sa lupti cu tine mai bine spus si sa stii sa pierzi.

  p.s.: fac atletism si nu am nici un model in sport singurul tel fiind de a ma autodepasi si a-mi stabili un nou record ( traducere : de a fi in RAMPA..nu in panta ) ..in viata e alta vorba dar…

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: