Prima pagină > CĂRŢI INTERESANTE > RECOMANDARE CARTE

RECOMANDARE CARTE


V-am mai recomandat „Regulile domnului Jones pentru bărbatul modern”, însă nu i-am făcut nicio descriere. şi chiar daca-i făceam, poate nu găseam cuvintele meşteşugite scrise de talentatul critic de teatru, prof. univ. dr. Mircea Morariu, care a prezentat-o la un post de radio local. Cu permisiunea dânsului vă ataşez textul acestei prezentări şi vă sfătuiesc s-o citiţi. Mai ales bărbaţii, iar femeile să nu uite că poate reprezenta unul dintre cele mai potrivite cadouri de Paşti.

Citiţi deci mircea-morariu-jones1

Reclame
 1. seti
  22 aprilie, 2008 la 11:22 am

  Asa e! Eu am citit-o si de atunci stiu sa-mi leg mai bine sireturile la pantofi si sa-mi fac un nod mai smecher la cravata.

 2. Valentin
  22 aprilie, 2008 la 5:21 pm

  Şi să vezi câte se mai pot învăţa: cum să porneşti o maşină cu bateria descărcată, cum să jupoi un iepure, cum sa te imbraci, cum sa bei, cum să te mişti la o petrecere… Chiar dacă se adresează în special tânărului britanic, cartea poate fi citită şi de ai noştri. Cine o ia nu are decât de câştigat.

 3. Corina Matei
  22 aprilie, 2008 la 7:42 pm

  Cred că e foarte interesantă cartea, după prezentarea făcută de domnul Morariu! Am inţeles că se adresează în special vouă, parţii masculine. Mulţumesc de sugestia de a o face cadou de Paste, în ideea de a-i face mai buni/mai indemanatici/descurcareţi/independenţi (???) pe cei care ne însoţesc „în aventura vieţii”!

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: