Prima pagină > CĂRŢI INTERESANTE > RECOMANDARE CARTE

RECOMANDARE CARTE


V-am mai recomandat „Regulile domnului Jones pentru bărbatul modern”, însă nu i-am făcut nicio descriere. şi chiar daca-i făceam, poate nu găseam cuvintele meşteşugite scrise de talentatul critic de teatru, prof. univ. dr. Mircea Morariu, care a prezentat-o la un post de radio local. Cu permisiunea dânsului vă ataşez textul acestei prezentări şi vă sfătuiesc s-o citiţi. Mai ales bărbaţii, iar femeile să nu uite că poate reprezenta unul dintre cele mai potrivite cadouri de Paşti.

Citiţi deci mircea-morariu-jones1

Anunțuri
 1. seti
  22 Aprilie, 2008 la 11:22 am

  Asa e! Eu am citit-o si de atunci stiu sa-mi leg mai bine sireturile la pantofi si sa-mi fac un nod mai smecher la cravata.

 2. Valentin
  22 Aprilie, 2008 la 5:21 pm

  Şi să vezi câte se mai pot învăţa: cum să porneşti o maşină cu bateria descărcată, cum să jupoi un iepure, cum sa te imbraci, cum sa bei, cum să te mişti la o petrecere… Chiar dacă se adresează în special tânărului britanic, cartea poate fi citită şi de ai noştri. Cine o ia nu are decât de câştigat.

 3. Corina Matei
  22 Aprilie, 2008 la 7:42 pm

  Cred că e foarte interesantă cartea, după prezentarea făcută de domnul Morariu! Am inţeles că se adresează în special vouă, parţii masculine. Mulţumesc de sugestia de a o face cadou de Paste, în ideea de a-i face mai buni/mai indemanatici/descurcareţi/independenţi (???) pe cei care ne însoţesc „în aventura vieţii”!

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: