Prima pagină > KINETOTERAPIE > URMEAZĂ ALTE INTERVIURI

URMEAZĂ ALTE INTERVIURI


În curând voi publica alte interviuri cu doi kinetoterapeuţi români care sunt absolvenţi de Oradea şi lucrează în străinătate. Asta pentru că am auzit de multe ori spunându-se că nu ar avea niciun rost să faci Kinetoterapie, pentru că nu-ţi găseşti un loc de muncâ, nu eşti bine plătit şi aşa mai departe. E adevărat că există unele lipsuri şi probleme la nivel naţional, dar… ASTA E O MESERIE CU CARE SE CÂŞTIGĂ BINE ŞI ÎN STRĂINĂTATE. Deci cine vrea, poate. Să văd eu vreun absolvent de drept ce face afară. Nimic. La asta v-aţi gândit? Voi puteţi trăi din masaj până la recunoaşterea diplomei sau până la găsirea unui loc de muncă în kineto. Sau poate că uneori e mai rentabil. Oricum, exemplele bune vor continua pe acest blog. Pentru că există, pentru că avem nevoie de ele. Şi pentru că profesia noastră trebuie respectată, trebuie promovată. De aceea îi rog încă o dată pe alţii care au absolvit la Oradea şi lucrează undeva afară să ne scrie povestea lor. Pentru că sunt destui. Îi aşteptăm.

Reclame
Categorii:KINETOTERAPIE
 1. Tutu Marian
  31 mai, 2008 la 1:52 pm

  Cine a zis ca nu se poate gasi un loc de munca sau nu te potzi descurca cu Kineto???? Important e sa vrei….ca de gasit gasesti sigur….. Mult succes!!!!!

 2. sazan
  7 februarie, 2009 la 4:45 am

  mda. multa bafta … pana la urma totul depinde de noroc, si eu sunt kinetoterapeut si eu am visat sa gasesc un job in domeniu bineinteles. Ce ma intriga mai mult e optimismul dus la extreme . am o intrebare unde in strainatate ?cand strainii ne privesc cu atata invidie, ura si raceala doar pentru ca suntem romani . ca sa nu mai vb de faptul ca nu intereseaza pe nimeni daca ai terminat o facuktate in Romania. sorry dear aici in strainatate daca vrei sa lucrezi in kineto mai presus decat voinatza este vb de un car de noroc. Nu aruncatzi cuvinte de gen „deci se poate” pt ca la fel de bine este posibil ca maine sa castigati la lotto, si totusi putini din cand in cand castiga, si asta nu tine de ambitzie.

 3. Valentin
  7 februarie, 2009 la 1:08 pm

  Într-adevăr depinde în ce străinătate… Însă nici chiar pesimişti nu trebuie să fim, avem colegi în Italia, Spania, Franţa, SUA, Canada, am avut în Arabia Saudită şi mai avem în UAE, la Dubai. Astea sunt exemplele de urmat. Îţi spun eu că se poate. Dacă citeşti ce a scris dl. Drăgan, ai şi paşii de făcut pentru Franţa la unul dintre comentarii.
  Nu fi pesimist. de fapt nici nu vreau să cred că eşti, exprimi doar o anume realitate. Cea pe care ai perceput-o deocamdată.
  Am un bun prieten din studenţie care ne trimite la căpşuni, spunându-ne că acolo vom găsi de muncă. Să meargă el… Poate ar face carieră. Noi, nici vorbă. Nu e dracul chiar aşa de negru, nu e nici măcar gri-închis. Think twice.
  Deci se poate, avem exemple, nu aruncăm cu cuvinte. Doar că trebuie multă muncă şi un dram de noroc. Poate două. Dacă eşti bine pregătit, oamenii te simt şi ajung să te respecte, indiferent de naţie. Până la urmă valoarea primează. Mă refer aici la oamenii sănătoşi din punct de vedere mental, evident. Xenofobi cu perfecte tangente la cretinism există peste tot în lume şi nu vom scăpa niciodată de ei,
  Aşa că, stimate coleg, citeşte exemplele de pe blog, ai deja unele din Franţa, Canada, Spania. Cei care mai sunteţi în străinătate, vă rog să intraţi şi să faceţi lumină în acest caz.
  Iar optimismul este una dintre cele mai importante chei ale succesului, pentru că e prima.
  Marius, Loredan, Savian, Alina, Nelu, Cosmin şi alţii pot să confirme.

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: