Prima pagină > KINETOTERAPIE > CINE NE MAI POVESTEŞTE CUM E ÎN STRĂINĂTATE?

CINE NE MAI POVESTEŞTE CUM E ÎN STRĂINĂTATE?


Aşteptăm alte poveşti de succes cu kinetoterapeuţi care lucrează afară. Sau interesante. Nu numai dintre cei care au terminat facultatea la Oradea. Curaj, scrieţi-ne. Nu nominalizez deocamdată, dar dacă nu scrie nimeni, o să vă scot la tablă… That’s a promise.

Anunțuri
Categorii:KINETOTERAPIE
 1. Pasztai. Zoltan
  19 Septembrie, 2009 la 3:58 pm

  Stire Bomba !!!!

  Studentii romani SCLAVI in Anglia

  Ce fac autoritatiile romane?

  Musamalizeaza situatia! Permit sa fim TRATATI CA SCLAVI!

  Numele meu este Ghoerghe Stan, si doresc sa prezint in linii extrem de generale o situatie extraordinara, pe care alesii nostri, cu ajutorul presei, incearca din greu sa o musamalizeze de cateva luni

  Studenta hartuita sexual si amenintata ca I se va taia gatu’ daca spune ceva, o clasa intreaga de studenti romani trimisa acasa dup ace li s-a luat banii, studenti ramasi fara hrana aproximativ trei zile datorita conditiilor create de Colegiu, conditii extraordinar de mizere, peretii mucegaitii, soareci si etc.

  Domnul Barry Johnson [staff member] “sfatuia” studentii romani: “Atunci cand Managerul de la firma la care vor fi desemnati pentru perioada de practica le va spune JUMP! (Sari!), ei vor trebui sa raspunda How High? ( Cat de sus?), si ca vor fi tratati ca niste Imigranti, nu au dreptul sa intrebe nimic, altfel vor zbura din Anglia”

  Am amenintat ca voi face publica situatia, doamna Joane Sayer Manager la Colegiul respectiv: “Stan, ce ziar de aici crezi ca-ti va publica tie istorioara [un ROMAN]?”

  Ca urmare a nergulilor constatate am hotarat sa actionez Colegiul respectiv in judecata, tinand cont ca sunt roman am dreptul la un avocat gratuit, reprezentantii autoritatilor din Anglia mi-au comunicat: ESTI ROMAN, nu ai dreptul la asa ceva [AM ASTA IN SCRIS]

  In final am hotarat, sa actionez Colegiul respective in judecata, precum si Statul Roman pentru incalcarea Constitutiei Romaniei ARTICOLUL 31, alin. (1) si (4), ramanad la latitudinea avocatilor sa stabileasca alte nereguli. Suma solicitata este de 49 de milioane de euro

  Posturile de televiziune PROTV si Antena 1 [impart aceisasi soarta] au incalcat, prin ne difuzarea informatiei, Legea nr. 504, Decizia nr.187 din 3 aprilie 2006, precum si Legea Nr.544/2001 Art 1, suma solicitata este de 21 de milioane de euro in cazul PROTV, respectiv 28 de milioane de euro in cazul Antena 1

  Mentionez, o sa fac tot posibilul ca minim 90 de milioane de euro sa fie pusi la dispozitia studentilor romani, si nu doar studentilor, pentru accesarea fondurilor europene

  Situatia este cunsocuta: Presedentiei Romaniei: procetatean@presidency.ro Guvernului Romanie: drp@gov.ro, Ministerului Afacerilor Externe: relatii_cu_publicul@mae.ro Ministerului Justitiei: flavius.pancescu@just.ro, Ministerului Muncii: liliana_bogdan@ajofm.anofm.ro, Directia Relatii Consulare: drco@mae.ro, Cabinet Ministru MAE: Cabinet@mae.ro, Consiliul National al Audiovizualului: cna@cna.ro
  Domnul Jurnalist Andi Laslau doreste sa prezinte informatia respectiva, “sefii nu au vrut stirea”, datele de contact direct ale dansului andi.laslau@antena1.ro Tel: 0749 201 268

  Doamnelor/Domnilor, doresc sa demonstarm ca nu suntem chiar asa de usor de manipulat, a trecut perioada COMUNISTA, si categoric nu am ajuns SCLAVII si RUSINEA Europei.

  Aveti adresele de mail ale celor in cauza, CERETI INFORMATIA RESPECTIVA!!!!!!!!!!!!!

  Pentru informatii suplimentare: stan_s_gheorghe@yahoo.com

 2. 11 Octombrie, 2009 la 7:22 pm

  Ordinul medicilor din Franta este ingrijorat de afluxul practicienilor romani, a caror formare pune „probleme de nivel”, in pofida echivalarii diplomelor in Europa, a declarat marti presedintele organizatiei, Michel Legmann.
  Circa 20% dintre cei 5.000 de medici inregistrati in Franta in 2008 sunt straini, iar romanii au reprezentat aproape 40% dintre noii inscrisi straini, a spus Ordinul medicilor, potrivit AFP, citata de NewsIn.

  Dintre cei 9.000 de medici straini din Franta, romanii se claseaza pe locul doi (12%), in urma belgienilor (16%) si inaintea germanilor.

  Legmann s-a declarat ingrijorat de calitatea formarii acestor medici veniti din Europa de Est si a acuzat sistemul european de recunoastere a echivalarii diplomelor, „bazat pe numarul anilor de studiu”. „Ar trebui sa se gandeasca la problema continutului”, a spus el, precizind ca „au fost probleme de nivel cu romanii si bulgarii” si afirmand ca Ordinul a reperat „un anumit numar” de diplome false.

  Romanii au devenit tinta agentiilor de recrutare de medici, pentru a acoperit „golul” din anumite zone din Franta. „Un medic roman castiga 400 de euro. Daca vine aici, castiga de zece ori mai mult, iata explicatia”, a spus Legmann, subliniind si „traditia de francofonie” a Romaniei.

  „Ni s-a spus ca medicii europeni si extraeuropeni vor umple golul din densitatea medicala, dar ei aleg sistemul salarial (in spitale, mai ales) sau exercita meseria in centrul orasului”, a notat Legmann.

  Aproape 89% dintre medicii romani din Franta sunt salariati, potrivit Atlasului pe 2009 al demografiei medicale.

  ZP

 3. Valentin
  11 Octombrie, 2009 la 9:54 pm

  Nasol. Chiar or fi mai slabi ai nostri decât francezii? Dar la kineto cum e? Tot aşa?

  Şi nu cred că echivalează cineva diplome NUMAI datorită numărului comun de ani de studiu. E normal ca francezii să-şi apere pâinea, până la urmă, nu-i aşa?

 4. Pasztai. Zoltan
  11 Octombrie, 2009 la 11:13 pm

  Valentin , No comment …. pe ai nostrii !

  Doar atat , in general articolele din revistele franceze de kinesi parca sunt mai altfel decat … ar trebuiii de multe ori ( bineinteles depinde de autor )..

  ZP .

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: