Prima pagină > SPORT, SQUASH > SQUASH

SQUASH


Squash-ul este unul dintre cele mai frumoase sporturi, e un duel al forţei, rezistenţei, îndemânării, tacticii, în care din fericire nu moare nimeni decât de oboseală. Şi parcă ne aduce aminte de vânătoare, se joacă cu nişte rachete ce seamănă, respectând proporţiile, cu săbiile de odinioară. Mie de asta-mi place aşa de mult. Un sport de asemenea foarte greu, cu un mare consum de energie şi NU al oamenilor de afaceri, aşa cum am tot auzit prin România. De ce ar fi al oamenilor de afaceri şi nu al celor din sport sau din minerit? Văzut mai ales în fimele americane, squash-ul face deja paşi spre afirmare şi în ţara noastră. Există terenuri la Bucureşti, la Arad şi, din fericire şi la Oradea. Poate şi în alte oraşe, dar nu ştiu eu exact unde. Cei care vor să joace la Oradea, pot merge la Lotus, acolo mai există un singur teren, deşi acum 5 ani erau două. La noi în oraş se organizează în fiecare an câte un turneu sau chiar două, de amatori, bineînţeles.

Găsiţi pe internet o mulţime de informaţii, în diferite limbi, intenţia mea a fost doar de a atrage atenţia asupra acestui mod deosebit de plăcut şi util de petrecere a timpului liber.

Reclame
Categorii:SPORT, SQUASH
 1. Csabi
  10 martie, 2010 la 1:01 am

  Interesantă descriere şi comparaţie cu vânătoarea. Din păcate mare experienţă nu am, dar e pentru mine. Sunt convins. Pe cine ţine o provocare?
  http://en.wikipedia.org/wiki/Squash_(sport)
  http://www.worldsquash.org/

 2. Valentin
  10 martie, 2010 la 8:22 pm

  E pentru tine.

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: