Prima pagină > KINETOTERAPIE > ACŢIUNILE NOASTRE DE VOLUNTARIAT

ACŢIUNILE NOASTRE DE VOLUNTARIAT


Anul acesta am organizat împreună cu studenţii de la KINETOTERAPIE mai multe acţiuni de voluntariat şi anume  turul ciclist pentru promovarea kinetoterapiei, ieşiri cu persoanele bolnave de scleroză multiplă la ZOO, am fost voluntari şi la „Cursa Răţuştelor”, de asemenea am făcut ieşiri cu persoanele în vârstă de la Căminul „Szent Martin” prin centrul oraşului Oradea şi la ZOO, tot la Oradea. Felicitări tuturor studenţilor, cu menţiuni speciale pentru Matyas Ella Blanka  si George Paşc, care nu au lipsit de la nicio acţiune. Succes tuturor la licenţă!

Anunțuri
Categorii:KINETOTERAPIE
 1. Laura M.
  27 Iunie, 2010 la 8:31 pm

  Bravo lor,bravo voluntarilor,si dvs pentru tot ceea ce faceti pentru studenti si pentru persoanele care au nevoie de prezenta lor!Sper ca pe viitor sa se dezvolte aceste actiuni si sa fie cat mai multi doritori! Sa auzim doar de bine

 2. Csabi
  27 Iunie, 2010 la 11:10 pm

  Dacă vă uitaţi la chipurile persoanelor din poze se poate observa o anumită strălucire, bunătate care se întipăreşte pe faţa celor care fac acţiuni de caritate, care învaţă cu sufletul şi îşi fac meseria cu sufletul. Diferenţa între aceşti oameni şi ceilalţi reprezintă implicarea în construcţia eventuală a unui nou concept: CARITATE&KINETOTERAPIE.
  Domnule profesor, sunteţi o persoană aparte, baza fizică, psihică şi spirituală a kinetoterapiei de la universitate. Vă mulţumim şi vă rămânem pentru totdeauna recunoscători.
  Pălăria jos în faţa voluntarilor şi studenţilor, succesul vostru de acum încolo va lua avânt. Felicitări.

 3. C.
  23 Iulie, 2010 la 7:48 pm

  „Cred ca fiecare generatie noua vine incarcata cu un mesaj pe care trebuie sa-l nasca; rolul nostru este sa ajutam la aceasta nastere.”
  O initiativa laudabila, felicitari tuturor celor care, intr-o lume din ce in ce mai individualista, au simtit nevoia de a aduce zambetul pe buze unor semeni poate mai putin norocosi.
  Intr-adevar, privit cu atentie, chipul fiecarui om poarta amprenta sufletului sau…

 4. Valentin
  24 Iulie, 2010 la 9:25 am

  Mulţumim, C. Chiar aşa e asta cu sufletul şi chipul şi se acutizează spre bătrâneţe… Vezi ce simpatică e tanti cu ochelari care mă ţine de mână într-o poză? Are 91 de ani, dar nu-i arată.

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: