Prima pagină > KINETOTERAPIE > SĂRBĂTORI FERICITE!

SĂRBĂTORI FERICITE!


Vă doresc tuturor sărbători fericite alături de toţi cei dragi, multă bucurie şi nu uitaţi să aveţi grijă de cei mai puţin norocoşi, oriunde ar fi ei. Vreau de asemenea să mulţumesc din inimă tuturor voluntarilor care au fost alături de mine în toate acţiunile în care m-am implicat în 2010. La mulţi ani şi tot ce vă doriţi!

Reclame
Categorii:KINETOTERAPIE
 1. Csabi
  24 decembrie, 2010 la 12:45 am

  Crăciun Fericit şi Un An Nou plin de realizări vă doresc. Vă mulţumim că ne-aţi implicat şi suntem bucuroşi că am făcut parte din acţiunile iniţiate de dumneavoastră. Din acest punct de vedere 2010 a fost un an semnificativ, sperăm că vom continua tot aşa. Suntem mândri că avem un asemenea om lângă noi. Vă mulţumim. Vă propun, dacă îmi permiteţi, să înşiraţi într-un articol aici pe blog câte acţiuni de binefacere şi voluntariat aţi organizat, să arătăm lumii că se poate şi aşa.

 2. Valentin
  24 decembrie, 2010 la 11:56 pm

  Mulţumesc pentru urări. Cât despre voluntariat, ce-am făcut şi ce-am dres, e mai bine sa nu ne lăudăm, să nu fim de faţadă. Am scris deja cate ceva despre asta, din când in când. Cel mai important lucru e că unii oameni au fost mai fericiţi datorită nouă. Atât. Restul ar fi gargară… Domnul îl iubeşte mai mult pe cel care face fapte bune decât pe cel care se roagă să-i fie binecuvântată prăvălia şi aibă succes în afaceri sau să i se ierte păcatele să poată face altele… Voi toţi faceţi parte din prima categorie.

 3. Laura M.
  25 decembrie, 2010 la 3:07 am

  Sărbătoarea Crăciunului este sărbătoarea iubirii care cuprinde şi înalţă totul, să ne îmbrăcăm în straie de lumină, să ne înnoim înauntrul nostru, să ne despovărăm de lucrurile mai puţin generoase, să dăm şansa acelui măreţ din noi
  – să împodobim haina de lumină cu zâmbete, cu iubire, să mângâiem cu palmele de lumină întreaga lume, să îmbrăţisăm stelele cu iubirea noastră de viaţă.
  Să aprindem în interiroul nostru flăcările pe care ni le-a dat Dumnezeu, flacăra iubirii, a speranţei, a bucuriei de a trăi, a darurilor din noi.

  Daruri profunde, interioare sunt aduse de Îngeri fiecăruia dintre noi, trebuie
  doar să le descoperim şi să le deschidem la timpul potrivit.

  Fiul lui Dumnezeu se naşte tainic în fiecare decembrie pentru că evenimentele dumnezeieşti s-au petrecut într-un „astăzi ” al veşniciei. Fecioara Maria umblă
  prin lume şi caută un loc unde să-L nască pe Iisus în noi. Să ne oferim să-i fim loc de odihnă, pentru noi să fie un nou început al zilelor ce vor urma binecuvântate cu sfinţenia Celui fără de început.

  Hristos se naşte, slăviţi-L!
  Hristos din ceruri, întâmpinaţi-L!

  Sărbători Fericite şi un An Nou plin de bucurii!

 4. Csabi
  25 decembrie, 2010 la 4:17 am

  Sunt de acord cu dumneavoastră, oricum nu-i vorba de laudă, nici pe departe. Domnul ne iubeşte pentru ceea ce facem pentru alţii şi nu pentru altceva. Fapte şi nu vorbe, suflet şi nu teorii.

 5. Savian DRAGAN
  25 decembrie, 2010 la 12:13 pm

  SARBATORI FERICITE TUTUROR!
  Savian DRAGAN

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: