Prima pagină > KINETOTERAPIE, SPORT > URMEAZĂ ALTE ACŢIUNI INTERESANTE

URMEAZĂ ALTE ACŢIUNI INTERESANTE


Una dintre ele este Cursa Răţuştelor, din data de 4 iunie, când mai mulţi studenţi de la specializarea Kinetoterapie vor pedala în Ştafeta Rotary.

Următoarea este o ieşire în Băile Felix, cu acelaşi grup de bătrâni de la Szent Martin în 10 iunie, iar cea de-a treia „Turul Ciclist SM”, o acţiune de caritate în beneficiul pesoanelor care suferă de scleroză multiplă, aflată deja la cea de-a doua ediţie.

Anul acesta traseul va cuprinde turul oraşului Oradea şi apoi un tur prin judeţul  Bihor(circa 250 km) şi se va desfăşuta între 13-17 iunie. FRAK-ul colaborează cu Asociaţia Filantropia, BOR, Fundaţia MS Bihor, FEFS Oradea, vom avea şi voluntari străini şi din fericire avem mai mulţi sponsori decât anul trecut.

Îi aşteptăm alături de noi pe toţi kinetoterapeuţii şi studenţii de la specializarea kinetoterapie din Oradea şi chiar din alte părţi. Haideţi să arătăm că noi nu suntem blazaţi, plictisiţi, „importanţi”, „sofisticaţi” sau atinşi de curentul „freaky”, ci inteligenţi, simpatici şi cu un bun simţ al umorului!

Categorii:KINETOTERAPIE, SPORT
 1. 31 mai, 2011 la 9:34 am

  Bravo!

  Cand o sa publici traseul exact?

 2. 31 mai, 2011 la 2:33 pm

  Va invit sa participati la cursurile de osteopatie pe care le organizam la Cluj-Napoca incepand cu 24.06.2011! Detalii gasiti pe site-ul http://www.osteopat.ro.

 3. Valentin
  31 mai, 2011 la 3:50 pm

  Îl gasesti pe Facebook, la Asociaţia Filantropia sau pe peretele meu. În mare ăla e, poate va suferi mici mdificări. Sperăm să nu plouă…

 4. yloz
  5 iunie, 2011 la 9:44 pm

  INFORMTIE – MULTUMIRE !
  Multumesc tuturor participantilor care au rapuns , prin prezenta lor inter- activ , de inalt nivel stiintific , la workshopurile organizate in statiunea Baile Felix la in cadrul conferitei internationale a FEFS si Kinetoterapie !!
  Am fost foarte multi care am ramas pana la ultima clipa ( din Sibiu, Timisoara, Arad, Cluj, Bistrita, Oradea, Debretin Szeged, Belgia , Spannia, baia Mare Satu Mare, etc si am putut invata si discuta despre kineto ( neuroplasticitatea si neuroreahabilitarea, ortotraumatologie umarului la sportivi, recuperarea prin metoda Bobath a hemiplegiicului adult, scolioza si noutati in abordare si mai ales in recuperare , Conceptul Vojta . )
  Felicitari pentru interesul manifestat si pentru disctiile purtate.
  Bineinteles si acum au mai fost vanatori doar de iluzii sau diplome ( care nu au stat dar au dorit sa aiba !)
  Sper in viitorul nostru a celor care suntem preocupati nu numai de sportul- kineto ci de kineto- kineto ! chiar daca primul e mai placut si mai usor de facut !
  Astept pe e-mailul meu fotografiile care a-ti facut sau filmele cand chiar eu am fost tratat ( la MS de catre colgul spaniol !)pasztayzoltan@yahoo.com
  Felicitari si multumesc !
  associed prof,PhD Zoltan Pasztai

 5. yloz
  7 iunie, 2011 la 2:13 pm

  Dupa incarcarea bateriilor , pe la conferinte, voluntariat, actiuni pentru semenii nostrii >
  Va asteptam la examene!!
  Va doresc Sanantate si Bafta !
  ZP

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: