Prima pagină > KINETOTERAPIE > MODIFICARE TITLU CURS APK MUNTENIA

MODIFICARE TITLU CURS APK MUNTENIA


A intervenit o schimbare în titlul cursului orrganizat în septembrie de Bucureşti Dream Team. Iată despre ce este vorba:

„Stimati colegi,
 
Organizatorii programului de educatie continua desfasurat in zilele 17,18 si 24,25 septembrie isi cer scuze pentru greseala de tehnoredactare a temei. Cursul se va intitula ” Elemente de terapie manuala- tehnici de mobilizare a tesuturilor moi
 
Mentionam ca specialistul in kinetoterapie este abilitat sa desfasoare terapie manuala. De aceea, consideram ca acest program de educatie continua ne va imbogati si ne va deschide noi orizonturi, pe care nici nu le banuim.
 
Multumim inca o data colegului nostru pentru disponibilitatea aratata. Stim ca, nu de putine ori, a invatat de la specialisti de renume francezi, prin intermediul Federatiei Romane de Rugby.
 
Acest curs va fi inceputul unei colaborari care ne va ajuta sa cunoastem elemente din terapia manuala utile kinetoterapeutului.
 
Multumim celui care nu este vanzator de iluzii si care ne impresioneaza prin modestia si  disponibilitatea lui de a ne impartasi din experienta in terapie manuala acumulata la „College d’etudes osteopathiques de Montreal”.
 
 
Daniela Stanca,
secretar APK Muntenia Bucuresti”
Reclame
Categorii:KINETOTERAPIE
 1. Sylv - deu
  2 august, 2011 la 7:55 am

  Nu ne mai invatati osteopatie?
  Sau ati fost avertizati ca aceasta specialitate nu este recunoscuta in Romania?
  Vad ca tipul se specializeaza in functie de obstacolele intalnite… bine ca nu ne invitati la curs de chirurgie (cine stie ce competente mai are instructorul).
  Ce o sa ne mai propuneti pe viitor?

  Dezamagire totala fata de atata superficialitate si lipsa de seriozitate!
  Nu va intindeti mai mult decat va permite salteaua (de gimnastica).

  Syl-d

 2. Valentin
  2 august, 2011 la 8:08 am

  Dezamăgire totală? Ai fost tu, Silvia, la vreun curs şi nu ţi-a plăcut? După cum vorbeşti eşti de la FZK… Nu vreau decât să-ţi spun că eu am fost la două cursuri organizate de APk şi am rămas impresionat de profesionalismul celor de acolo. Salteaua de gimnastică, zici? Tu unde si cu ce lucrezi? Sau cu cine? Poate ţi-e ruşine şi să te prezinţi? Sau ne spui cine eşti şi în ce calitate faci aceste afirmaţii, aruncând cu noroi în cei care vor să facă ceva pentru noi?
  Dacă nu te prezinţi nu mai postezi aici.

 3. yloz
  7 august, 2011 la 8:27 am

  Dear Zoltán Pásztai:

  We invite you to submit a paper/abstract to The International Conference on Design and Modeling in Science, Education, and Technology: DeMset 2011 (www.2011conferences.org/demset), to be held jointly with The 17th International Conference on Information Systems Analysis and Synthesis: ISAS 2011 and The International Conference on Education, Informatics, and Cybernetics: icEIC 2011 (www.2011conferences.org/iceic), on November 29th – December 2nd, 2011 in Orlando, Florida, USA.

  The submissions deadline is September 1st, 2011 (Check the web site for notification to authors and camera ready deadlines, as well as for possible extensions).

  Participants in this conference may have virtual participation in the conferences organized by IIIS on March 2011 and July 2011. Consequently, they will receive a password to have access to all papers and virtual sessions (associated with the face-to-face sessions) of the March and July, 2011 IIIS’ conferences.

  Technical keynote speakers will be selected from early submissions because this selection requires an additional evaluation according to the quality of the paper, assessed by its reviewers, the authors’ CV and the paper’s topic.

  Submissions for *Face-to-Face* or for *Virtual* Participation are both accepted. Both kinds of submissions will have the same reviewing process and the accepted papers will be included in the same proceedings.

  All Submitted papers/abstracts will go through three reviewing processes: (1) double-blind (at least three reviewers), (2) non-blind, and (3) participative peer reviews (more details at http://www.iiis.org/iiis/PeerReviewing.asp). Authors of accepted papers who registered in the conference will have access to the evaluations and possible feedback provided by the reviewers who recommended the acceptance of their papers/abstracts, so they can accordingly improve the final version of their papers.

  Pre-Conference and Post-conference virtual sessions (via electronic forums) will be held for each session included in the conference program.

  Registration fees of an effective invited session organizer will be waived according to the policy described in the web page (click on ‘Invited Session’, then on ‘Benefits for the Organizers of Invited Sessions’).

  Authors of the best 20% of the papers presented at the conference (included those virtually presented) will be invited to adapt their papers for their publication in the Journal of Systemics, Cybernetics and Informatics (JSCI; http://www.iiisci.org/journal/sci/Past.asp)

  Sincerely,

  DeMset 2011 Organizing Committee

  If you wish to be removed from this mailing list, please send an email to remove@mail.2011conferences.org with REMOVE MLCONFERENCES in the subject line. Address: Torre Profesional La California, Av. Francisco de Miranda, Caracas, Venezuela.

 4. yloz
  7 august, 2011 la 8:31 am

  Intra si pe aceasta adresa >> http://us.mg1.mail.yahoo.com/neo/launch?.rand=bmnk85q9901ld

  pentru a studia in USA !
  ZOLtan Pasztai

 5. yloz
  9 august, 2011 la 6:55 pm

  Syl _d

  Cursurile sunt binevenite !
  Fiecare din noi are dreptul sa aleaga postuniversitar pregatirea care doreste si unde doreste .
  Noi avem lista arhiplina cu peste 40 de colegi care sunt infectati cu microbul neuropediatriei kinetice si a kinetoterapeie in neurorehabilitare , si vor fii prezent in doua ture serii la Cursul de initiere in NTD Bobath cu o colega care are excelenta in USA in acest concept mereu innoitor si de mare valoare .
  va asteptam pentru viitoarele cursuri in anii care urmeaza cu drag .

  Conf univ dr Zoltan Pasztai

 6. Valentin
  9 august, 2011 la 10:43 pm

  Cand e cursul de NTD Bobath? Hai să facem un post si pe tema asta. Scrie-mi mai multe detalii.

 7. yloz
  12 august, 2011 la 3:59 pm

  Multumesc de propunere , dar de aceasta data torul e deja OK
  Lista e plina si cursantii gata de pregatire .
  Anuntul pentru anul viitor .cu drag comunicam si aici..
  ZP.

 8. PROF Caciulan
  12 august, 2011 la 5:27 pm

  nu cred ca e nevoie sa fim informati daca avem sau nu dreptul sa facem osteopatie,pt ca stim mai bine decit oricare dintre voi ,ce poate face un kineto; dar stiu la fel de bine ca suntem inconjurati de indivizi (oameni e prea mult spus) agresivi si asta se intimpla atunci cind nu faci mare lucru sau chiar nimic pt prpfesie…..cum poti iesi din anonimat decit atacind pe altii care chiar fac lucruri f imp pt a se profesionaliza si nu in ultimul rind a rezolva cu brio cazurile cu care vin nin contact;
  aveti nevoie sa va maturizati si sa intelegeti ca acest KINETO nu incearca sa ia locul nimanui ci numai sa si dez abilitatile, sa invete si sa poata sta „la aceeasi masa” cu specialistii echipei interdisciplinare!

 9. PROF Caciulan
  12 august, 2011 la 5:29 pm

  nu cred ca e nevoie sa fim informati daca avem sau nu dreptul sa facem osteopatie,pt ca stim mai bine decit oricare dintre voi ,ce poate face un kineto; dar stiu la fel de bine ca suntem inconjurati de indivizi (oameni e prea mult spus) agresivi si asta se intimpla atunci cind nu faci mare lucru sau chiar nimic pt prpfesie…..cum poti iesi din anonimat decit atacind pe altii care chiar fac lucruri f imp pt a se profesionaliza si nu in ultimul rind a rezolva cu brio cazurile cu care vin in contact;
  aveti nevoie sa va maturizati si sa intelegeti ca acest KINETO nu incearca sa ia locul nimanui ci numai sa si dez abilitatile, sa invete si sa poata sta „la aceeasi masa” cu specialistii echipei interdisciplinare!

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: