Prima pagină > KINETOTERAPIE, LIMBI STRĂINE > JOAN D. MOHR LA ORADEA

JOAN D. MOHR LA ORADEA


Joan Day  Mohr este probabil una dintre cele mai experimentate kinetoterapeute pe care am văzut-o vreodată şi am avut fericita ocazie de o cunoaşte. Dânsa a studiat şi învăţat meserie direct cu şi de la celebrii  Bertha şi Karel Bobath. Încă este în desfăşurare la 1 Mai un curs informativ de Bobath în pediatrie, organizat de dna. kinetoterapeut principal Elisabeta Pasztai sub egida Spitalului Clinic de Recuperare din Băile Felix, la care predă doamna Mohr.

Iată o fotografie cu participanţii, printre care m-am numărat şi eu ca interpret de după-amiază. Mărturisesc că am învăţat foarte multe lucruri interesante.

Reclame
 1. yloz
  19 septembrie, 2011 la 3:42 pm

  Felicitari tuturor participantilor pentru atitudinea manifestata si profesionalismul de a pune intrebari !
  ZP.

 2. todea stela
  21 septembrie, 2011 la 10:58 pm

  am lasat adresele de mail Dorianei si am fost asigurati ca vom fi tinuti la curent cu aceste cursuri pacat ca si de cel recent la 1 Mai am aflat doar cand era in desfasurare Nu degeaba s-a lansat porecla de” templieri” unui grup de ki netoterapeuti care fac trierea pt inscrierea la aceste cursuri .Ne cerem scuze ca am dori si noi sa fim informati cu noutatile ,singurul lucru care ne ajuta si ne ghideaza fiind cartea d-lui Pasztai Zoltan caruia ii multumim pt ea .De fapt e biblia noastra celor care lucram cu copii mici si prin alte parti

 3. Elisabeta Pasztai
  22 septembrie, 2011 la 9:30 pm

  Pacat de jignirea lansata pe un blog public cu gust de dezbinare in familie!!! Degeaba va prefaceti ca generalizati, ati stiut cine a organizat cursul. Va recomand sa Va alegeti cuvintele …………
  Chiar nu o merit!! Am incercat sa Va ghidez spre o directie mai eficienta, mai profesionista …dar necunoscatorii situatiei ma ataca!! Aveti dreptatae ATACUL este ce mai buna ARMA DE APARARE!! Dar din pacate nu in aceasta situatie.
  Va rog sa Va inscrieti in agenda mea de telefon sau de mail, sa va pot anunta, asa cum am anuntat peste 70 de COLEGI in primavara. Din pacate nu Va recunosc dupa acest nume (poate e nume dupa casatorie). Dar dupa aceste cuvinte ….apreciative poate chiar voi avea prejudecati, desi nu ma caracterizeaza!!!
  De altfel din cei 2 x 2o terapeuti participanti la curs au fost foarte multi pe care i-am vazut acum pentru prima data. Au fost din toate colturile tarii: Botosani, Suceava, Bacau, Focsani, Galati, Buc, Sibiu, Tg Mures, M Ciuc, Odorhei, Bistrita, Cluj, Baia-Mare, Satu-Mare, Arad, Wiena si Oradea.
  Astept informatii de contact.

 4. todea stela
  23 septembrie, 2011 la 4:22 pm

  nu am vrut sa sune a jignire,iar partea cu dezbinarea familiei chiar nu am inteles-o ,iar daca a sunat a jignire ,pe acest site public imi cer scuze .nu a fost cu adresa am pus doar o intrebare, pertinenta,, zic eu,si atat Am tot respectul fata de dumneavoastra si imi pare rau ca s-a sesizat chiar cine nu trebuie.

 5. yloz
  24 septembrie, 2011 la 12:06 pm

  Dragi colegi doritori de perfectionare !

  Cursurile sunt anuntate doar in momentul sau dupa ce se stie sigur data sosirii profesorului instructorului , si acceptul lui 100% , penru o suma e 100% !
  Dar intre timp > noi pornim si lansam ideea ca va fii poate un curs de >>>Care este un fel de telefon fara fir intre colegi sau pe scrisoare electronica , cibe cu cine se cunoaste !!OK fara suparare. mai este ca din pacate trebuie sa si lucreze in aceesi specialitate . sa aiba timp sa participe 100% altfel nu primeste numarul de ore etc etc !
  Aceste cursuri NU mai sunt ca si cele obisnuite romanesti ca participi sau nu si ai certificat !

  O alta problema e si contributia pentru un curs . Banii sunt foarte importanti si imediat !

  Se cunoaste ca se fac foarte multe cursuri si in strainatate ,(si eu am absolvit cateva cu alti colegi , dar pe bani seriosi ! sute de euro sau dolari sau chiar mii.)

  Puteti participa si voi ! nu va opreste nimeni ! Dar majoritate sunt in limbile engleza si limba tarii respective .!

  Cursurile cu Invitati .- adica personal de excelenta si foarte renumt in cadrul Conceptelor Bobath NTD sau Vojta V, sau PNF , la nivel international din partea organizatiilor mondiale sau europene trebuie foarte bine platit . Alrfel nu vin .
  Ei la noi abia incep sa deschida si sa intre , pana ce in Ungaria , Polonia etc deja au intrat de 8-10 ani .

  Trebuie sa avem discutii serioase luni de zile cu ei pana accepta si bineinteles prin alti colegi prieteni din strainatate lobby etc .

  Principal este sa dorim sa ne perfectionam si sa mai facem intruniri si intre noi pe microspecializari la nivel national .
  Veniti noi va asteptam cu mare drag
  ZP.

 6. yloz
  26 septembrie, 2011 la 9:34 am

  Curs Vojta: incepand – octombrie 2011

  Cei interesati luati legatura cu – Mihai Otoiu sau Marius Olariu – Spitalul de Psihiatrie „dr. Gh. Preda „Sibiu , str. Dr. D. Bagdasar, nr.12 , Romania ; Tel : 0269.214335 / 215839 ; Fax : 0269.216435

  Szátvári Emese Tünde
  terapeut Vojta
  asistent formator Vojta
  004-0745675094
  http://www.vojta.com

 7. Alexandra
  29 septembrie, 2011 la 9:59 pm

  Buna ziua,
  Numele meu este Vlasceanu Alexandra si lucrez ca kinetoterapeut la Galati. Adresa mea este alexandra.vlasceanu1@gmail.com si as dori sa fiu anuntata daca se mai organizeaza astfel de cursuri. Va multumesc anticipat!

 8. Valentin
  29 septembrie, 2011 la 10:17 pm

  Bună seara, Alexandra. Vom publica pe blog informaţiile despre cursuri, deci vei şti.

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: