Prima pagină > KINETOTERAPIE > CURS DE OSTEOPATIE LA SIGHIŞOARA

CURS DE OSTEOPATIE LA SIGHIŞOARA


Domnul doctor Dan Mezei ne face o altă invitaţie deosebit de interesantă. Iată textul original:

„Noi (Asociatia de Medicina Integrata si Cuantica, in colaborare cu Asociatia Internationala a Osteopatilor Profesionisti ) organizam din 2007 cursuri monotematice legate de osteopatie si din 2008 am inceput primul ciclu de 3 ani de formare in osteopatie. Suntem un grup de medici de diverse specialitati din toata tara care doreste sa faca osteopatia cat mai cunoscuta si cat mai accesibila si in Romania. In acest sens am fondat si Societatea Romana de Osteopatie care sa ne reprezinte cat mai bine sub toate aspectele. Toti lectorii nostri sunt osteopati acreditati (D.O) si au o vasta experienta didactica.

Va invit sa participati GRATUIT la un modul de osteopatie, sa ne cunoasteti lectorii, sa vedeti cum inteleg si cum practica dansii osteopatia si nu in ultimul rand sa cunoasteti oameni si locuri noi! Cursurile noastre se desfasoara la Sighisoara iar incepand de anul viitor si la Cluj. Daca doriti sa asistati la un modul pentru anul III in care tema principala va fi osteopatia viscerala toracala va asteptam intre 23-26 septembrie. Primul modul al anului I se va desfasura intre 29 septembrie -2 octombrie. Ambele sunt interesante, insa datorita competentelor dumneavoastra profesionale, poate mai interesanta ar fi tema osteopatiei viscerale, deoarece pentru a lucra cordul e nevoie de o munca structurala initial (coaste, vertebre etc) si nu trebuie neglijate nici aspectele cranio-sacrale, asa ca o sa fie multe lucruri interesante de vazut.

Invitatia mea de a participa gratuit la un modul de formare se adreseaza dumneavoastra si colaboratorilor dumneavoastra iar daca doriti o puteti face publica pe blog”.

cu stima,

Dr.Dan Mezei

tel. 0723489789

Reclame
Categorii:KINETOTERAPIE
  1. 20 septembrie, 2011 la 5:05 pm

    pacat ca nu in Oradea…

  2. Vlasceanu Alexandra
    26 septembrie, 2011 la 10:32 am

    Cum ne putem inscrie?

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: