Prima pagină > ÎNCEPUTUL, KINETOTERAPIE > ANUNŢURI FOARTE FOARTE FOARTE IMPORTANTE DE LA APK MUNTENIA

ANUNŢURI FOARTE FOARTE FOARTE IMPORTANTE DE LA APK MUNTENIA


„Buna ziua, stimati colegi!
Avem doua anunturi foarte importante de facut pentru tara.
1. In urma adresei nr. 1/3.01.2011 inaintate de catre Asociatia profesionala a prof. CFM si kinetoterapeutilor Muntenia Bucuresti Ministerului Muncii si a dosarului stufos pe care doamnele Elena CACIULAN si Daniela STANCA l-au inmanat doamnei Carla MATEI, responsabil cu Clasificarea Ocupatiilor din Romania, a fost analizata situatia  kinetoterapeutilor romani, privind incadrarea in noul COR conform ISCO 08. Initial, kinetoterapeutul era incadrat la subgrupa 2269 Specialisti in domeniul sanatatii neclasificati in grupele anterioare, si nu la 2264 Fizioterapeuti, cum ar fi fost normal.
    Efortul depus de cele doua doamne nu a fost deloc in zadar. Pe 8 aug. 2011 a aparut in monitorul oficial nr. 561, Ordinul Ministrului Muncii familiei si protectiei sociale si al presedintelui Institutului National de Statistica, privind aprobarea Clasificarii ocupatiilor din Romania. Locul kinetoterapeutilor este acolo unde trebuie: in  subgrupa 22264 Fizioterapeuti.
Detalii in materialul pe care vi-l atasez
2. Prin demersurile si efortul convergent al Universitatii Nationale de Kinetoterapie, reprezentata prin prf. univ. dr. Mariana CORDUN, prof. univ. dr. Antoaneta CRETU si prof. univ. dr. Sorin SERBANOIU, al Asociatiei profesionala a prof. CEM si kinetoterapeutilor MUNTENIA Bucuresti, reprezentata de prof. CFMprincip. dr. Elena CACIULAN si kinetoterapeut dr. Daniela STANCA si al doamnei Inspector la Minterul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, dna Inspector General Claudia GEORGESCU, s-a obtinut redobandirea Domeniului de Licenta in Kinetoterapie, specialitatea Kinetoterapie si motricitate speciala.
Multumim pentru sprijin.
Cu respect,
Daniela Stanca”
Acesta a fost anunţul. Am înţeles că mai sunt persoane care au pus umărul la cele de mai sus. Le mulţumesc public pe această cale.
Reclame
 1. Dana
  3 octombrie, 2011 la 8:45 pm

  Pasi mici, dar foarte importanti. Felicitari!

 2. Savian DRAGAN
  3 octombrie, 2011 la 9:01 pm

  OOOHOHOOOO!!!!! Vorba lui Csaba Kincses : ”ASTA DA”!!!
  Felicitari colegilor de la Bucuresti si nu numai pentru rezultatul obtinut in urma unor eforturi extraordinare! In sfarsit….se aseaza lucrurile!!! Urmeaza Ordinul……si gata!
  Chapeau”…. zic asa, cum se felicita pe aici, prin Franta!
  Savian DRAGAN

 3. 5 octombrie, 2011 la 11:31 am

  Orice caramida pusa pentru viitorul terapiei prin miscare / kinetoterapie este foarte binevenit , multumiri tuturor colegilor care realizeaza si sunt activi pentru un ideal profesional care ar merita odata statusul adevarat prin statut , legi , si mai ales studii , metodologie si aplicatii corecte prin protocoale clinice .

  Zp.

 4. Dahny
  8 octombrie, 2011 la 4:25 pm

  felicitari da vom vedea ce va fii :-??

 5. Valentin
  8 octombrie, 2011 la 5:20 pm

  Mersi. Eşti la capitolul miştouri sau ai vrut să scrii „Felicitări, dar vom vedea ce va fi?” şi nu ţi-a ieşit???

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: