Prima pagină > ÎNCEPUTUL, KINETOTERAPIE, LIMBI STRĂINE > IDEE FOARTE BUNA DE LA FRAK

IDEE FOARTE BUNA DE LA FRAK


Doamna presedinte FRAK a avut o initiativa extraordinara in ceea ce priveste migratia kinetoterapeutilor romani in spatiul francez, un lucru care va poate ajuta foarte mult, evident, pe cei interesati.

Iata mesajul dansei:

„Buna seara,
Va astept la congresul de la Bucuresti pe toti kinetoterapeutii interesati sa lucrati in Franta pt ca vreau sa aveti o intalnire cu presedintele Ordinului kinetoterapeutilor francezi JEAN PAUL DAVID si sa va clarificati toate neintelegerile.
Daca va doriti acest lucru, vom deschide o lista, iar Valentin Serac si Daniela Stanca se vor ocupa de inscriere dar si de problemele care trebuie clarificate in urma propunerilor voastre.
Voi inainta aceasta cerere din partea kinetoterapeutilor romani la intilnirea pe care o vom avea la Paris, in data de 8 septembrie 2012 cu ocazia Zilei Mondiale a Kinetoterapiei pt a organiza aceasta intalnire in cadrul congresului de la Bucuresti 4-6 octombrie 2012.
Veti putea afla cum trebuie  sa prezentati dosarul pt Franta, care sunt lipsurile si cum puteti sa le corectati ………..si tot ce va  intereseaza.
Este o sansa ENORMA pt voi cei care vreti sa plecati si pt cei ce nu s-au hotarit inca sa o faca.
Astept ca propunerea noastra sa aiba ecoul scontat si sa va amintiti cu drag ca FRAK a deschis pt voi o poarta a destinului!!!!”

  1. Roxana Gheorma
    10 august, 2012 la 4:14 pm

    Buna ziua. Iata o initiativa foarte buna din partea celor care fac ceva pentru kinetoterapia si kinetoterapeutii romani. In ciuda comentariilor rautacioase din partea multora din breasla, d-na presedinta Caciulan impreuna cu echipa dansei reusesc sa aduca kinetoterapia din Romania intr-o lumina buna in fata forurilor internationale.Poate ar trebui ca toti sa facem cate putin, si impruna foarte mult, astfel incat la sfarsit sa aiba de castigat toata lumea, pentru ca avem loc cu totii in breasla. Felicitari inca o data!

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: