Prima pagină > ÎNCEPUTUL, KINETOTERAPIE > UN NOU INTERVIU CU DOMNUL JEAN-PAUL DAVID

UN NOU INTERVIU CU DOMNUL JEAN-PAUL DAVID


Multumim frumos domnului Sergiu Mihalcea si doamnei presedinte FRAK (F), Elena Caciulan, dupa cum si intregii sale echipe.

Il gasiti aici.

http://www.youtube.com/watch?v=eFxpSeQjFjk

Pentru traducere dati click pe iconita „turn on caption”, din dreapta jos.

Dl. David spune foarte multe lucruri interesante pentru cei care vor sa emigreze in Franta. Eu unul il respect si va sfatuiesc sa cititi cu atentie, sa ascultati chiar de mai multe ori.

Si inca ceva, incurajez exodul, DA, traim in Europa, nu-i asa? Oricum nu pleaca toata lumea, dar merita si daca o luati doar ca si experienta, iar asa cum spune presedintele ordinului francez,  sunteti kinetoterapeuti europeni si cred ca nu mai e nevoie de alte precizari. Nimeni, niciodata nu ne-a explicat atat de bine o cale de urmat  si indraznesc sa zic ca nici atat de frumos…

Ca un raspuns la niste critici gratuite si absolut aiurea, pe care nu le-am inteles, reamintesc ca fiecare e liber sa-si aleaga tara in care vrea sa profeseze si sa traiasca, asta mai nou (din pacate si poate din fericire), dupa cum si eu sunt liber sa scriu ce articole vreau, sa dau ce sfaturi vreau (de fapt aici „vreau” ar trebui inlocuit cu „pot”, pentru ca nu detin Adevarul si nici nu sunt vreun guru).

Intelegeti aceasta libertate, faceti eforturi, schimbati-va viata, repet, fie si numai pentru o perioada determinata de timp, iar aceasta va fi o situatie care va va da multe atat profesional cat si din alte puncte de vedere.

 1. 1 septembrie, 2013 la 12:52 pm

  Dragi colegi,
  intre 13-16 septembrie va avea loc la Bucuresti un prim modul de osteopatie dintr-un ciclu de pregatire de 3 ani. Va invit sa participati gratuit primele 2 zile pentru un prim contact cu ceea ce inseamna medicina osteopata. Cursul se va desfasura in sala de conferinte de la Euro Hotels International Polizu. Din motive organizatorice va rog sa anuntati intentia Dvs de a participa. Mai multe detalii gasiti pe http://www.scoalaosteopatie.com.

  cu stima,
  Dr.Dan Mezei
  tel.0723489789

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: